Locatie speelotheek de SpeelOsaurus is bekend!

Wij zullen binnenkort officieel openen! Na heel veel zoeken, bellen en regelen mogen we jullie dan nu met trots vertellen dat we een vestiging hebben!


Locatie en toegankelijkheid

De SpeelOsaurus zal voor iedereen toegankelijk zijn. Zo zal een bezoek met een buggy of rolstoel probleemloos verlopen. Naast de toegankelijkheid is er ook heel bewust nagedacht over de locatie. We wilden namelijk heel graag in het centrum zitten omdat we staan voor 'samen en verbinden'. Dat is ons gelukt!


Wat wordt de SpeelOsaurus nu precies?

Wij willen dat de SpeelOsaurus een plek is waar kinderen en (groot)ouders zich welkom voelen. Wij willen staan voor ‘samen’. Als ouders en kinderen bij ons komen en het gevoel hebben samen te zijn, dan is onze missie geslaagd. Je kan denken aan: samen spelen, samen delen (speelgoeduitleen), samen kennis opdoen (koffie drinken met andere (groot)ouders of door workshops te volgen). Het wordt dus een speelgoeduitleen en een ontmoetingscentrum voor kinderen en (groot)ouders. Gezellig, leerzaam en voor iedereen!


Welke diensten biedt de speelotheek?

Op de locatie zal de SpeelOsaurus speelgoed uitlenen, workshops geven, activiteiten organiseren voor zowel volwassenen als kinderen, koffie en thee schenken en verjaardagsfeesten voor kinderen organiseren. De datum van officiële opening volgt snel dus houdt ons in de gaten!
55 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Openingsactie: een loterij met te gekke prijzen!

Om de opening van de SpeelOsaurus nog feestelijker te vieren, hebben wij een actie georganiseerd. Door een samenwerking met diverse bedrijven kunnen wij fantastische prijzen weggeven in de vorm van ee

Volg ons
  • Instagram
  • Vrienden van de Speelosaurus

Stichting de Speelosaurus

M: 06 44835497

@: speelosaurus@gmail.com

Thorbeckeplein 44 6641 CA Beuningen

Reusachtig leuke speelgoeduitleen & community

Openingstijden 

Dinsdag 10.00 - 17.00 

Woensdag 10.00 - 17.00

Donderdag 10.00 - 13.00

Vrijdag 10.00 -17.00

Zaterdag 10.00 - 15.00

728-90c.png
soofos-share-afbeelding-v4.jpg