Opening SpeelOsaurus door donatie bijna in zicht!

Bijgewerkt op: 11 sep. 2019

€ 7.500,- van Oranje Fonds brengt start SpeelOsaurus snel dichterbij.

De kans dat Stichting SpeelOsaurus nog dit jaar in Beuningen haar eerste speelotheek opent is dankzij een gift van het Oranje Fonds zeer groot!


De SpeelOsaurus wil door het uitlenen van speelgoed, het geven van informatie en het organiseren van activiteiten voor ouder en kind, de ontplooiing van alle kinderen bevorderen. Dus ook van kinderen die op enigerlei wijze beperkt zijn in hun ontwikkeling. De SpeelOsaurus gaat niet alleen speelgoed uitlenen, maar wil ook leuke educatieve kinderactiviteiten organiseren en lezingen voor (groot)ouders. Ook komt er een coffee corner waar ouders elkaar kunnen ontmoeten. De SpeelOsaurus moet een plek worden voor kinderen én ouders.


Locatie gezocht

Momenteel wordt nog gezocht naar een goede locatie in of rond het centrum van Beuningen. Dankzij de bijdrage van het Oranje Fonds is de kans nu reëel dat dit lukt!


Oranje Fonds

Het Oranje Fonds streeft ernaar dat niemand zich buitengesloten voelt en iedereen mee kan doen in de samenleving. Daarom steunt het jaarlijks duizenden projecten die mensen met elkaar verbinden. Die steun bestaat uit geld, aandacht en advies. Koning Willem Alexander en Koningin Maxima zijn het beschermpaar van Het Oranje Fonds.


Het Oranje Fonds is van mening dat het initiatief van Stichting SpeelOsaurus volledig past in haar doelstelling en steunt dit initiatief daarom met een bedrag van € 7.500,- Deze bijdrage zal er voor zorgen dat de SpeelOsaurus waarschijnlijk nog dit jaar, op een eigen vaste plek, haar deuren zal openen.

2 weergaven0 opmerkingen