Veel investering mogelijk door donatie Stichting DOEN!

De SpeelOsaurus heeft een heel mooi bedrag van Stichting Doen mogen ontvangen. Met 10.000 euro kan je flink wat speelgoed kopen, of niet soms? Ja, je leest het goed… 10.000 euro!


Investering

Wij geloven in samen! Wij durven te geloven in fantasieën en dromen. Wanneer een andere partij ook gelooft in het concept, bereik je samen een hoop. Wij hebben al diverse hulp mogen ontvangen van fondsen, bedrijven, donateurs én van jou! Jij als abonnementhouder/strippenkaarthouder/donateur/promotor/vrijwilliger betekent héél veel voor de speelgoeduitleen. Dankzij jou kunnen kinderen en volwassen zich verbinden. Doordat kinderen met elkaar kunnen spelen en ouders met elkaar kunnen praten onder het genot van een kop koffie/thee.


Je zal veel ontwikkelingen in de SpeelOsaurus zien, want iedereen binnen de organisatie is 100% vrijwilliger. Dus gaat het volledige bedrag gaat naar de SpeelOsaurus. Zo zal er steeds meer speelgoed in ons assortiment komen, worden er scholingen gegeven etc.

Wij houden jou ook zeker op de hoogte van onze investeringen!


Stichting DOEN

Stichting DOEN ondersteunt de mensen die risico’s durven nemen om hun baanbrekende ideeën tot leven te brengen en daarmee anderen inspireren. Bij ons helpt het dus met het realiseren van een reusachtig leuke speelgoeduitleen in Beuningen. Wij bedanken de stichting daarom ook hartelijk!

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Om de opening van de SpeelOsaurus nog feestelijker te vieren, hebben wij een actie georganiseerd. Door een samenwerking met diverse bedrijven kunnen wij fantastische prijzen weggeven in de vorm van ee