SOS Social

SpeelOsaurus.jpg

We willen graag vanuit de SpeelOsaurus meer activiteiten organiseren die sociaal, team en zelfontwikkeling als kernwoorden hebben. Kortom leuke activiteiten om sociaal gezelligheid te vinden of jezelf meer te vinden.

 

We hebben de volgende activiteiten bedacht en willen graag van jullie horen voor welke activiteiten er interesse is. Natuurlijk organiseren we ze pas als we het veilig en verantwoord kunnen doen i.v.m. corona.

 

Hieronder vind je allerlei activiteiten. Je kunt via het formulier dat sommigen van jullie gekregen hebben óf via de mail je voorkeuren invullen. In de mail kun je gewoon de activiteiten benoemen die jou leuk lijken om te doen.

Een eigen idee aandragen kan natuurlijk ook altijd!

 

 • Blotevoeten pad lopen met als afsluiter een korte oefening om te aarden.
  We gaan hierbij lekker terug naar de natuur! Zoals de oermens gewoon op blote voeten liep gaan wij dat ook doen. Het is de laatste jaren in opmars, blote voeten paden en het schijnt heel gezond en goed voor je te zijn. Heel bewust lopen en bezig zijn met wat er om je heen is.
  Als afsluiter doen we en oefening waarbij je gaat aarden. Dit betekent dat je op een soort meditatie manier diep inademt en je echt even bewust bent waar je staat en ‘verbinding’ maakt met de aarde om zo opgeladen weer terug naar huis te gaan.
  Kosten: Gratis
  Vervoer gaat samen, je hoeft er niet op eigen houtje heen.

   

 • Kook cursus
  Lekker samen leren koken! Elke keer is er een ander thema wat we gaan maken. Afhankelijk ook van de wensen van jullie.
  Kosten: kleine bijdrage voor de ingrediënten.

   

 • Wandelen op de Mookerheide
  Gewoon gezellig samen wandelen op de Mookerheide. Samen iets lekker in de natuur doen. Hier kan eventueel ook meditatie oefening aan worden toegevoegd.
  Kosten: Gratis (evt. koffie of thee naderhand op eigen kosten)
  Vervoer gaat samen, je hoeft er niet op eigen houtje heen.

   

 • 2-daags boeddhistisch zoektocht naar jezelf
  Het unieke en bijzondere Karma Deleg Chö Phel Ling is een Tibetaans boeddhistisch studie- en meditatiecentrum gelegen net buiten het dorpje Hantum in Friesland.  https://www.karmakagyu.nl/ . We gaan hier heen om meer in contact te komen met ons zelf en wat nu precies nog willen of waar we gelukkiger van zouden worden.
  Er is ruimte voor rust en meditatie maar ook samen diepe gespreken voeren.
  Eventueel is er meer op gebied van spiritualiteit mogelijk zoals geleide meditatie of aandacht aan de chakra’s.
  Kosten: 25euro p. persoon inclusief overnachting en maaltijden.
  Vervoer gaat samen, je hoeft er niet op eigen houtje heen.

   

 •   Spellenbeurs (zoals de grootste van Europa SPIEL)
  Samen naar een spellenbeurs gaan om zelf spellen te kopen of gewoon om samen te kijken naar wat er allemaal is.
  Kosten: entree kosten sommige hebben entree kosten sommige niet.
  Vervoer gaat samen, je hoeft er niet op eigen houtje heen.

 

 • Bob Ross-en in de SpeelOtheek
  Ken je Bob Ross? Een blanke man met afro haar die altijd heerlijk rustig schildert? Dat willen we ook gaan doen. Rustig relaxt samen schilderen. Geen prestatie druk maar gewoon leuk iets proberen te maken samen.
  Kosten: Kleine bijdrage voor materiaal denk aan paar euro geen tientallen.

   

 • Workshop: Ontdekt je eigen kern
  Om ons heen en in elke vezel van ons lichaam bevindt zich energie. Deze energie staat nauw in verband met onze gezondheid.
  Jouw energie kan door verschillende oorzaken uit balans of verstoord zijn. Als je energieveld of een of meer van de energiebanen uit balans zijn, kan dit zich uiten in lichamelijke klachten, pijnklachten , moeheid en energie tekort.

  In deze workshop gaan we kijken hoe jij zelf bij je eigen kern, je eigen energie kunt komen en deze gebruiken om jezelf in balans te houden. Het doel is om na deze workshop je eigen energie te kunnen voelen, reguleren en ten positieve te kunnen gebruiken.
  Deze workshop is geschikt voor iedereen; van jong tot oud, man tot vrouw. Er zijn geen vereisten nodig om hieraan mee te kunnen doen; je hoeft dus niet al heel spiritueel begaafd te zijn. Zolang als jezelf bereid bent te leren en je open te stellen om zo je zelf weer in belans te brengen.
  Kosten: Gratis

 

 • Workshop: Familieopstelling als positief gereedschap gebruiken om beter in je vel te zitten
  In deze workshop gaan we de bekende methode familieopstelling gebruiken om naar jezelf te kijken. Samen met anderen stellen we ons kwetsbaar op en kijken we hoe we de nieuwe kennis een positieve draai kunnen geven. We kijken ook naar hoe we zelf in de toekomst een familieopstelling kunnen gebruiken om te zien waar onze pijnpunten en kansen liggen.
  Kosten: Gratis