logo_edited.png

WonderRijk

Wonderlijke kinderfeestjes uit het rijk van Prinsessen, Tovenaressen, Dino's en meer!

Over ons

Voor een kind is de hele wereld nog een Rijk vol wonderen en er is niets mooiers dan dat magische gevoel te zien aanwakkeren wanneer je kind een fantastische, magische, wonderrijke verjaardag krijgt.

Ik ben WonderRijk gestart om dit gevoel van wonder en magie waar ik zelf als kind zo van kon genieten te delen!
Dit doe ik door fantastische kinderfeestje te organiseren in samenwerking met de SpeelOsaurus. 

Bij WonderRijk zijn verschillende karakters te huur voor op het kinderfeestje zoals Sneeuwwitje, Dino Ranger, Duistere tovenares, Woud Elf, Sneeuwkoningin en Gekke alchemist. 

Deze zijn al te huur vanaf € 70 voor 60 minuten.

Daarnaast bieden we verschillende pakketten aan om het verjaardagfeest van je kind wonderlijk leuk te maken!
Natuurlijk kunnen we samen ook een verjaardagfeestje op maat samenstellen.

Een deel van de opbrengst van WonderRijk gaat naar de Stichting de SpeelOsaurus zodat ze hun deuren open kunnen houden en iedereen bij de SpeelOsaurus spellen en speelgoed kan blijven lenen.

Neem een kijkje bij onze wonderrijke karakters of spiek door de deur naar al onze mogelijkheden. We doen onze uiterste best het wonderlijkste te creëren bij een verjaardag of een evenement;

Als je het kan dromen kan je het zien, voelen en beleven!

Annemarie

WonderRijk

sneeuwwitje head torso.png

Wat doen we?

20190519_142420.jpg

WonderRijk is gespecialiseerd in kinderanimatie/entertainment en we bieden fantastische en zeer betaalbare pakketten voor kinderfeestjes aan  met bijzondere prinsessen en karakters om te ontmoeten, mee te knutselen, te schminken, glitter tattoo’s aan te brengen en vooral om magie en gezelligheid mee te delen!

We weten hoe speciaal verjaardagen en andere evenementen kunnen zijn voor u. We denken daarom aan ieder detail van de prachtige kostuums, pruiken en make-up tot aan de karakteristieke eigenschappen en kennis van het verhaal van iedere prinses, tovenares en andere karakters.

 

WonderRijk heeft party entertainers voor feestjes thuis, op locatie, verjaardagen, communies, doopfeesten, bruiloften, gender reveal parties, baby showers en andere partijen.

Wij zijn tevens inzetbaar voor winkelcentra of promotiedoeleinden, vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

WonderRijk maakt een belofte dat elk feest wonderlijk wordt. Dat doen we door onze unieke eigenschappen.

 

 

 

 

 

 

Passie 

Passie voor al het wonderlijke, de magie, de betovering.

Passie voor het kind in onszelf en de wens te geloven.

 

Betaalbaar 

Ieder kind  moet de magie kunnen voelen van wonderen en wensen. Daarom zijn bij WonderRijk de pakketten ook zeer betaalbaar.

 

Kwaliteit

Omdat we zelf ook nog geloven in magie geven we vol overtuiging de meest wonderrijke feestjes. Het zal gegarandeerd een feest zijn waar je kind nog lang over praat en nooit meer zal vergeten.

 

We zijn trots dat WonderRijk deze kernwaarde elke keer weer met hart en ziel in elk feest/evenement legt om zo elke keer weer een wonderrijk succes te creëren.

 

Neemt u gerust een kijkje op onze website. Bij vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons op nemen.