top of page

Knutselclub

‘De Knutselclub’ is een gezellige club in de SpeelOsaurus waar je in het najaar en de winter na schooltijd in een groepje aan de slag gaat om onder begeleiding iets leuks te maken.

De club is bedoeld voor kinderen van 4-12 jaar. Voor (groot)ouders van jonge kinderen is het leuk om samen iets te maken, zij mogen daarom bij het knutselen blijven. Kinderen van minimaal 6 jaar, die daar aan toe zijn, mogen eventueel zonder begeleiding blijven. Er moet wel een contactformulier worden ingevuld zodat wij een verzorger snel kunnen bereiken indien nodig.

Om rekening te kunnen houden met de grootte van de groep en onze voorbereidingen is aanmelding (en dus ook afmelding) voor ‘De Knutselclub’ verplicht.
Wij vragen u dit uiterlijk op de woensdag voor de knutselclub-vrijdag te doen. Inschrijven kan via het contactformulier hieronder of via info.speelosaurus@gmail.com.
knutselclub.jpg
Als tegemoetkoming in de kosten vragen we een bijdrage van 2 euro per kind.

‘De Knutselclub’ is in het najaar en de winter om de week op vrijdag van 15.00 – 16.00 uur. Kijk altijd even in de activiteitenkalender op onze website voor de juiste data.

Aanmelden voor de knutselclub

Graag tot ziens!

bottom of page