top of page

Lid worden

Regulier abonnement

Je kunt lid worden van de SpeelOsaurus door een abonnement af te sluiten. Een abonnement wordt afgesloten voor één jaar. In de speelotheek kun jij je gegevens achterlaten en het abonnement afrekenen. Je kunt ook alvast dit formulier printen en ingevuld meenemen.

Het bedrag dat hoort bij het gekozen abonnement wordt eenmaal per jaar betaald. Het bijbehorende aantal stuks speelgoed kan per keer geleend worden. Je mag speelgoed 4 weken lenen. Klik hier voor onze volledige voorwaarden. 

Voor sommige stukken speelgoed moet een borg betaald worden. Onze voorkeur gaat in alle gevallen uit naar betalingen per pin. 

25.jpg
35.jpg
45.jpg

Zonder abonnement

Het is mogelijk een cadeaubon te kopen met een waarde naar keuze. Leuk om te geven, maar zeker ook om te krijgen! Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

A4 Poster promo cadeaubon.jpg

Klavervierpas

De Klavervierpas wordt uitgegeven door de gemeente Beuningen en is bedoeld voor gezinnen waar thuis niet zoveel geld is. De pas werkt als een pinpas. Op de pas staat een budget waarmee bij ons een abonnement afgesloten kan worden om speelgoed te lenen. Met de Klavervierpas krijg je 10 euro korting op een 2-stuks of 3-stuks abonnement.

Meer informatie over de Klavervierpas is hier te vinden.

klavervierpas_pas.png
bottom of page