top of page

Lid worden

Abonnement en inschrijven

Je kunt lid worden van de SpeelOsaurus door een abonnement af te sluiten. Een abonnement wordt afgesloten voor één jaar. In de speelotheek kun jij je gegevens achterlaten en het abonnement afrekenen. Je kunt ook alvast dit formulier printen en ingevuld meenemen. De voorwaarden die horen bij een lidmaatschap staan onderaan deze pagina. 

Het bedrag dat hoort bij het gekozen abonnement wordt eenmaal per jaar betaald. Het bijbehorende aantal stuks speelgoed kan per keer geleend worden. Je mag speelgoed 4 weken lenen.  

Voor sommige stukken speelgoed moet een borg betaald worden. Onze voorkeur gaat in alle gevallen uit naar betalingen per pin. 

25.jpg
35.jpg
45.jpg
Snoezelabonnement

Voor kinderen met een extra zorgvraag kan er een Snoezelabonnement afgesloten worden. In de speelotheek is er speciaal speelgoed beschikbaar voor deze kinderen. De kosten en het aantal stuks speelgoed zijn hetzelfde als bij de reguliere abonnementen, alleen hoeft er bij het Snoezelabonnement geen borg betaald te worden.  

Strippenkaart

Het is ook mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen. Je betaalt eenmalig €15 waarvoor je 10 stuks speelgoed mag lenen. Er kunnen met een strippenkaart twee stuks speelgoed per keer geleend worden. 

15.jpg
Klavervierpas

De Klavervierpas wordt uitgegeven door de gemeente Beuningen en is bedoeld voor gezinnen waar thuis niet zoveel geld is. De pas werkt als een pinpas. Op de pas staat een budget waarmee bij ons een abonnement afgesloten kan worden om speelgoed te lenen. 

Meer informatie over de Klavervierpas is hier te vinden.

klavervierpas_pas.png
Abonnementsvoorwaarden

Klik hier voor onze abonnementsvoorwaarden. 

bottom of page