top of page

Over ons

1655208128097.jpg

De SpeelOsaurus is een speelotheek; een plek waar speelgoed geleend kan worden. Wij lenen speelgoed uit voor de leeftijd van 0-99 jaar. Daarnaast zijn wij een ontmoetingsplek voor ouder en kind. Hier is meer informatie te vinden over ons speelgoed en onze abonnementen

Wij zijn gevestigd in basischool De Hoeven in Beuningen. Op deze pagina zijn onze contactgegevens te vinden.

 

Neem eventueel alvast een kijkje via onze virtuele rondleiding. Tot binnenkort?

De SpeelOsaurus draait volledig op enthousiaste vrijwilligers en deze zijn daarom ook enorm belangrijk voor ons. Zonder deze fantastische mensen zou de SpeelOsaurus helemaal niet kunnen bestaan!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Meer informatie is te verkrijgen via Marjolein Buis: voorzitter.speelosaurus@gmail.com

Kansrijke start

Wij zijn aangesloten bij het project Kansrijke Start in Beuningen. Ben je een ouder van een baby of peuter, kijk dan eens in onderstaande flyer om te zien wat er nog meer te doen is in onze gemeente.

kansrijke-start.jpg

Wij zijn lid van de Vereniging Speelotheken Nederland.

Logo VSN
De SpeelOsaurus is in 2019 opgericht door Annemarie de Leeuw. Haar motivatie was om niet enkel een speelgoeduitleen te realiseren maar ook een ontmoetingsplek voor alle spelletjesliefhebbers van 0-99 jaar.
bottom of page